Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


rubriker, rubriker, rubriker

kom och krama mig
kom och älska mig till döds

saknaden klättrar på väggarna
min säng känns så stor utan dig
kudden som sedan länge gått miste om din doft
ligger påtagligt tom

dina nakna fötter tassar inte längre
över mitt nakna golv
hela huset är så fullt av historia
jag går på stan och ser för ett par flyktiga ögonblick
hur vi gick längs samma gata, skrattandes och hand i hand
för över ett år sedan

mitt hjärtas kammare har suttit passiva likt palmegruppen
och ältat svunna tider
jag har slutat hitta långa röda hårstrån som du lämnat kvar
och kudden har sedan länge gått miste om din doft

men minnet finns kvar
och minnen är allt jag har




Fri vers av BaraOrd
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-21 23:38



Bookmark and Share


  thyra
"passiva likt palmegruppen", fint påkommet!
2009-09-21
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd