Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


En sista sommar

Det är höstdagjämningen idag

vem bryr sig

En jävla punkt på himlen
Där ekliptikan korsar himmelekvatorn
med en vinkel på 22,5 grader

Men även
Sommarens dödsdag

















Jag är glad
att din sista sommar
blev hel.




Fri vers av Anafenza
Läst 372 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-22 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anafenza
Anafenza