Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

One sentence away from the sentance

En enkel kvinna, en vacker kvinna
Ögon, formade efter ordet evighet
en kropp skapad efter drömmen om perfektion
Det sista underverket innan storhetens fall

en kvinna utan drömmar
Och illusionen är förstörd




Fri vers av Isak VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-22 16:24



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Helt otroligt att du har sådana tankar och erfarenheter!
Mycket bra! Bokmärkes!
2009-09-26

  ramblinroses
får mitt hjärta att värka
2009-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Isak
Isak VIP