Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En känsla i morse


Höstdagjämning

Det är den 22 september

och i gryningen sträcker jag

på min kropp

oh vad jag tycker natten har varit

lång

det är då jag plötsligt inser att det

idag är höstdagjämningen

så jag avnjuter min frukost vid

bordet i fönsterlampans sken, läser

tidningen land och dricker en kopp te

vilket skapar

en underbar stämning

då jag kan se hur solen är på väg

att gå upp vid horisonten och vi får

ta del av höstens egna målade tavla

och njuta av höstdagjämningen hela

dagen lång

090922




Övriga genrer av sajo
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-22 17:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Se där...
En milstolpe och en markör.
2009-09-22
  > Nästa text
< Föregående

sajo