Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man befinner sig på klassisk barmark, om än det skulle vara över viss våtmark (ombord på en av alla dessa färjor) så känns det förstås såsom lockande att få 'släppa ifrån sig' en sådan där klassisk filmreplik...


Itzy bitchy teenie wienie





När magen* är bar…
…vill jag ha en rom o cola

ta gärna en själv också
jag bjuder...
...på colan





*I Japan är det förstås inte bara sprit
som serveras på bar mage
utan även hela måltider
vilket förstås är ett såväl lyxigt
som svindyrt nöje




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-22 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP