Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värmen från ömheten

värmen från ömheten

som är vår källa

bryter fram

när inre murar raseras

och smälter alla hjärtan

som känner denna

äkta flammas skönhet

Medkänsla och ömhet

botar fler synder

än förebråelser någonsin

kommer att göra.




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-09-22 22:07



Bookmark and Share


  Tina-sol
Nu använder du olika färger också. Coolt!
2009-09-23

  sulimaa
Så så sant ...om alla skulle tänka så skulle världen vara varmare ...
2009-09-22

  Miss Mod
Fint, botar fler synder.
2009-09-22

  Blåbäret
är det äkta så bryter det ned det mesta...så sant och vist

(i min lässmakupplevelse stör de olika färgerna dock)
2009-09-22

  walborg
Sant och så enkelt sagt bara rakt av! Tack!
2009-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP