Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HELT VANLIG EFTERMIDDAG I MELLANSVENSK METROPOL

en helt vanlig eftermiddag

i en mellansvensk metropol

jag lyssnar på dr kosmos

och jag nobbar mix megapol

vad skulle jag annars göra?

söka jobb verkar meningslöst

för det har jag redan testat

tänk, så oerhört ambitiöst!

 

 

en skön, busig bris från söder

som ett minne från sommaren

kommer in och liksom understöder

den lilla glädje som finns där än

i solen är temperaturen

acceptabel och ganska skön

men det är lätt att bli en sur en

om man alltid är sist i kön

 

 

 

en helt vanlig eftermiddag

i en hamnstad i gästrikland

en promenera-sitt-och-ligg-dag

med block och penna i min hand

det mesta är lugnt och fridfullt

men jag hittar alltid på

nåt störande fenomen

som jag kan reta upp mig på

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON  090923




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-23 15:41



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Lättsamt om vardagens förtretligheter.. Känns igen !
2009-09-25

    Tea Alex
Skön text med skön rytm! Vardag äger, som en tjej i min klass skulle ha uttryckt det!
2009-09-24

    ej medlem längre
Vanliga dagar kan också vara värdefulla.. det var skön läsning..
2009-09-23

  Måna N. Berger
Bilden utgör en skön illustration till en "promenera-sitt-och-ligg-dag"!
2009-09-23

  Junitvillingen
En helt vanlig eftermiddag blev till en dokumentation skriven på rim - BRAVO Larz!!
2009-09-23

    ej medlem längre
och då: bra vardagsdiktande
2009-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP