Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu har jag inte fått skrapa vindrutan


Frostig haiku

ljudet av isskrapan

från bilens vindruta

spår av kupévärmaren

090923




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-23 22:09



Bookmark and Share


  anits VIP
Hoppas det dröjer länge än
innan vi behöver använda
isskrapa och kupevärmare
2009-09-23
  > Nästa text
< Föregående

sajo