Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min första Hiaku...


Livet?

Låt mig få veta
Vad livet har för mening
Säj det här och nu!




Bunden vers (Haiku) av Sskar
Läst 455 gånger
Publicerad 2005-10-12 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sskar