Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

syster

jag var rädd för dem

den vita färgen kändes aldrig vit


dina skrik inlåsta av dörrar innnan de slukade dem

de tog emot dina sparkar och slag


jag var rädd för dem -

väggarna av ångest



6 år av kamp och det är inte över än
men jag vet att du klarar det



jag är så glad att du valde livet de där gångerna



syster - jag älskar dig - det har jag alltid gjort









Fri vers av Eleoonoor
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-25 01:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eleoonoor
Eleoonoor