Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den vita bakgrunden

Om orden som du just nu läser

symboliserar former

i alla dess olika skepnader

d v s tankar, känslor och fysiska objekt

så är den vita bakgrunden medvetandet

som är en förutsättning för formens

existens och även sammanbinder och förenar

de olika formerna.




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-09-25 10:24



Bookmark and Share


  Aciom
kloker! duktig!
2009-09-29

    ej medlem längre
Distinktbild
enkel
och sann
2009-09-25

  sulimaa
Klokt ...visar på alla tings värde...
2009-09-25

  livsdans
Den var läcker!
2009-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP