Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja-a du


Svagaste länk

Det sägs att man inte är starkare än sin svagaste länk
om man ser hela världen som en kedja
hur svaga är vi inte då?




Fri vers av MissHeaven
Läst 370 gånger
Publicerad 2005-10-12 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissHeaven

Mina favoriter
R.I.P Rest In Poetry