Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
man känner när den andra inte vill


vänner föralltid?

konstiga mönster formas
efter mina fotsteg

fötterna nuddar nästan
inte
asfalten


som i en dröm
ja, lite som en dröm

en dröm som du tvekar på




Fri vers av onlyme
Läst 397 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-25 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

onlyme