Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OMTYCKT AV DIG

vill så gärna

bli omtyckt av dig

det betyder

så mycket för mig

vill inte störa

och tvinga mig på

hoppas på att

du ser mig ändå

möts av misstro

från folk runtomkring

gillar du mig

gör det ingenting

folk är trångsynta

här i vår stad

och de hatar

när någon är glad

jag mot folket

och folket mot mig

hoppas att jag

kan räkna med dig

våga strunta

i all opinion

och allt struntprat

omkring min person

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090926




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-26 14:30



Bookmark and Share


    Tea Alex
Vem är det du ska träffa? Nu blir jag lite nyfiken här... :)
2009-09-26

  Betlehemsstjärnan VIP
Du förtjänar uppmärksamhet, pga din unikt varma hjärta.En längtans frågande dikt, som fångar upplevelser många har gjort. Men du skriver vackert/B
2009-09-26

  Junitvillingen
Jag "ser" dig - och hoppas & tror att fler gör det! Illasinnade rykten & skitsnack kan ödelägga hela livet för den som drabbas. Önskar att fler "låter bli att lyssna" på osant skvaller...
2009-09-26

  Måna N. Berger
Hoppas det. Man behöver bli omtyckt av någon.
2009-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP