Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skapandeprocess



vår palett är omfångsrik

mångfacetterad och svårarbetad

vi blandar, vi målar

ett penseldrag

två

vi målar över

väljer andra färger

låter vissa partier vara

så länge


ibland håller jag i penseln

ibland du

och ibland

någon annan

som vill ta över

och måla med sina egna färger

skapa sin bild

i vår


en sån tur då

att det vi målat redan torkat

och att duken bara har plats

för två konstnärer






Fri vers av Fallgirl
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-16 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fallgirl
Fallgirl