Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med sin text 'höst-travesti boye' har fale bure inspirerat till kritisk kommentar


Kritik på en text (297)





Kan man annat än hålla med?
En psykolog i tv tyckte det var bättre
att barn fick möta livets tragedier och
svårigheter och även lära sig något
av dem än att föräldrar ständigt
skall skynda till och som ojande sig
söka trösta samt skydda sin telningar.

'Låt barnet bränna sig på spisen
det skall minsann lära henne att sky elden.'

texten förtjänar sina trenne
färgstarka höstlöv av kastanj eller lönn




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-27 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP