Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppas att döden är slutet

Jag skulle bli väldigt besviken
om livet fanns kvar då jag dog.
Var gud fick då del av kritiken
att av livet jag hade fått nog.

Det skulle ett helvete vara
att i evigheten få bo,
ibland djävlars och änglarnas skara,
och aldrig nånsin få ro.




Fri vers av Knickedick
Läst 235 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-27 14:45



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Önskar på alla sätt
att du, liksom jag, skall få rätt!
Carl-Erik
2009-09-27

  Mr Lindemann VIP
Att kunna få ro i sin vardag
då den täcker dig med sin
gråa hinna
att du då med ens vill försvinna
tappa då ej hoppet
utan hitta i dig ett rike
som inte längre gör dig
besviken
2009-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick