Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en sådan poetry-against-daddy


farstörd

du hotade att gå
men du har aldrig stannat
aldrig ens på tjugo år

du hällde bensin
över mina minnen
medan jag
hoppade på dina
beatlesskivor

jag är inte stapelbar
i din bokhylla
ingen trofé för något du gjort
inget diplom eller betyg

min frånvaro borde säga mer
om Dig
än allt det
jag säger om dig
och nu sitter jag med tändaren
i handen

jag kunde inte finnas
utan dig
men nu får du finnas i
att finnas
utan mig.




Fri vers av loukelly
Läst 271 gånger
Publicerad 2005-10-12 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

loukelly
loukelly