Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-Får du spel, frågade crocodealen. Nej, jag är ett, sade Fiaspelet. Men jag saknar både spelarna och knuffarna. -Att du saknar spelarna förstår jag. Sade crocodealen. Det gör jag med. Ännu mer än du också. För de är min middag.


Lus(t)iga texter II








-Det är inte så roligt att ligga under.
Sade pojken till flickan.
-I alla fall inte i spel.
Sade flickan till pojken.




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-27 17:49



Bookmark and Share


  lycksele
det är trist att alltid ligga under, sa madrassen
2009-09-27
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP