Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam med din kropp

Jag vill förena mig med pärlorna som rinner längst väggen
Jag vill se dig i din ensamhet- vad du gör när ingen ser.
Jag vill vara lakanen du vilar på om natten,
Jag vill tvinga din kropp till reträtt med min existens.
Jag vill ha dig på dina knän

Jag vill vara ditt heroin
Visa mig ditt beroende
Jag vill ha dig i min makt
Visa mig hur du vill ha det
Låt din kropp tala när du är munkavlad av passion

Jag vill se dig brytas under min vikt
Pressa dig mot mig
Jag vill se dig gränsla mitt synfält
Visa mig vad jag skall se
Visa mig dörren precis innan du låser den.
Tvinga mig att bryta upp den.




Fri vers av Isak VIP
Läst 632 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2009-09-28 21:33



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Mkt stark, härlig text:)
2010-06-18

  Den Gråtande Nihilisten
åh, unga mäns sexualitet skriker underströmningar av aggressivitet och vilja att tvinga sig på.

Hannes
2009-10-01

  Lindsy
Väldigt bra.
"Jag vill tvinga din kropp till reträtt med min existens.
Jag vill ha dig på dina knän"
Klockrent i mina ögon.
Applåd :)
2009-10-01

  malin...
Läser om och om igen, shit va bra!
2009-09-28

  stenen/ Yv Ericsson
Herregud Isak! Vilken energi, du är, energi!
Inte utan att man andas snabbare...Detta är passionerat....
Bokmärkt
2009-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Isak
Isak VIP