Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medvetandets stora scen

Vila utan ansträngning

i varats sköna blomma.

Låt ridån av tankar och känslor

få bubbla fritt i bakgrunden

utan att ge dem någon 

beundrande uppmärksamhet.

Tillåt livets levande dans

få uppträda utan hinder

på medvetandets stora scen.

Då blir närvaron mycket klar och ren.

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-09-28 22:20



Bookmark and Share


  ellinore
grymt bra (=
kommentera gärna mina texter med
2009-09-30

  karenina VIP
tack för denna fina mindfulness 'instruktion'
2009-09-30

    ej medlem längre
kan detta vara sinnesfrid
2009-09-30

    ej medlem längre
Tror
det är dags
för Herr NT
att
samla alster
till en fin
bok
om
sina livsrecept
2009-09-30

  Aciom
denna är vacker!
2009-09-29

  sulimaa
Underbara ord ...med underbart budskap..livets levande dans...varat som bara är ...
2009-09-29

  poetryGirl
vacker
2009-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP