Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt som skrev ihop på några få minuter. ville bara få nåt skrivet. kommentera gärna om någon åsikt..


okänd

När mörkret är som djupast, fångad i händer svart
när världen rasar samman, på en endaste kvart
ja då är det dags att undra, fundera vart jag står
om jag orkar ta stegen framåt, ty vägen den är svår

jag ber om hjälp från ovan, en osynlig själ långt bort
ett svar, en lösning , ett hjälp, nu gärna inom kort.
Ögonen är blanka, huden min är vit
all möda alla krafter, allt mitt hårda slit
skickades till en avsändare, som inte ville finnas
men vad hade jag förväntat mig, frågan jag ej vill minnas.




Fri vers av sasm
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-29 22:48



Bookmark and Share


  Taggsvamp
Utan avsändaradress, men frimärke, hamnade du hos den posten av lotteri valde sända brevet till en som svarar sinnnesförvirrat?;

Små Mirakel

Alldagligt, Mystiskt
Upphör aldrig att förvåna!
Ger glädje, hopp, Liv.


Det sker faktiskt varje dag.
Hur smått det än är; Upplev!

Ps, Ibland är livet nattsvart, men det kan vara grått och till och med blått! Ta hand om dig!! ds
2009-09-29
  > Nästa text
< Föregående

sasm

Senast publicerade
okänd
Kärlek suger
* Se alla