Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Får lov att inse att det är höst


Imorgon

Imorgon ny månad

oktober med fyra bokstäver

H*ar Ö*nskat S*ommar T*id

090930






Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-30 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo