Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnbågens kyss

En regnbåge bildas

när ljuset träffar regnets

glittrande droppar

Spontant lyser de sju vackra

färgerna upp himlen

i en förenad dans

de böjer sig ödmjukt

och kysser jorden

En vacker rörelse bortom orden

Nu är regnbågen borta

Men uppstår åter 

då molnen gråter och ljuset förlåter ......




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-30 21:49



Bookmark and Share


  Miss Mod
Vacker ljus poesi.
2009-10-02

    ej medlem längre
Spontanlagmässig
vackerhet
2009-10-01

  walborg
Ljuvlig beskrivning av fenomenet ljus möter vatten - poesi!!!
2009-09-30

  sulimaa
Underbar!
2009-09-30

  poetryGirl
fin
2009-09-30

  etthjärtaäralltidrött
Mycket fint!
2009-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP