Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överlevnadstrategi

Bråka inte,
ifrågasätt inte,
hålla fokus inställt på
målet.
För tappar du bort ditt
goda uppförande
så kanske du inte klarar
tentan,
klarar du inte den
så får du inga pengar
och då hamnar du på
gatan
med alla andra som har
givit upp om sig själva
och alla andra.
Hålla dig i skinnet,
stick inte ut,
se ner på dem
under dig
för att förvissa dig
om att du är på
topp.

Rädslan styr ditt liv
och du vågar inte kliva
ur ramen
för vad som förväntas
av dig,
för vem är du då?

Följ modet,
håll det uppe,
och håll minnet
av hur det var
när du var ensam
intill dig,
och försök att
glömma
hur du egentligen
var som
friast då.




Övriga genrer av rover
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-01 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rover