Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag var inte gjord för dig eller någon annan

Ditt helvete
inte mitt

Jag är inte gjord för dig
inte för någon

människor blir inte speciella under ett år, det tar åratal
kräver du det
kräver du något du inte kan få
du kan glömma det
totalt

Du kan kalla mig känslokall
du känner inte mig
jag kanske inte låter dig komma nära
men tro aldrig att du känner mig
för det gör du inte

Du kom under fel tid, fel plats och i fel liv.
Det kanske ändå aldrig var meningen.

Borde väl ge upp.

Borde medge att visst, det är slut.
Gå vidare.

Kanske blir jag hel igen
eller så faller jag bara sönder mer.




Fri vers av Andunelen
Läst 301 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-02 21:32



Bookmark and Share


  Rosadelores
Är på den "andra sidan" här...tankeställaren dök upp när jag läste...
2009-10-25

  MeAmmie VIP
Jag märker en mognad och en större självrespekt i din dikt som inte var skönjbart tidigare och det gillar jag mycket.
Din poesi driver fram en samhörighet
som får en att vilja skrika högt STÅ PÅ DIG!
Fridens Lena Liljor/Ammie
2009-10-04

  peter markurth
dena berör...
2009-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Andunelen
Andunelen