Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vännen, till dig!


Vi såg lite kära ut... :)


Där
i vimlet
bland lördagsshoppande
främlingar

Jag
kassar
ensam
trängsel


plötsligt
ett välbekant ansikte
där
någonstans

Du

Betraktar dig
på håll
leende
varm
jo, jag blir varm

Jag söker och söker
till slut
leenden förenas
blickar möts

Du ser mig

Alltid






Fri vers av Fallgirl
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-03 17:48



Bookmark and Share


  Popcorntankar
Så fin, min bäste vän!
2009-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Fallgirl
Fallgirl