Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
This is a phrase which a special person once sent to me.


true love never dies

My bird could fly,
my pen could dry,
but my love for you will never die.




Fri vers av nazo
Läst 460 gånger
Publicerad 2005-10-13 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nazo