Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om jag kunde bli något bättre

får jag kompostera mina känslor?
återvinna, omvandla
blanda om
drar ner dragkedjan och kliver ur fötterna
lirkar ur inälvor mellan revbenen

och om du spiller frön ur din trasiga ficka
fan, vad fina blommor det kan bli




Fri vers av lnlnln
Läst 403 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-04 00:25



Bookmark and Share


    Ling
Åh, vad bra skrivet Ellen! Gillar den väldigt mycket!
2009-10-07
  > Nästa text
< Föregående

lnlnln
lnlnln