Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Break-up and Build-up

Han sa:
but on the other hand, I can finally hit on you now

minimalistiska krumelurkombinationer
maximala dansryck och jag-lever-fortfarande-skrik




Fri vers av lnlnln
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-19 00:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lnlnln
lnlnln