Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den klara vackra natten

Jag sätter mig under träden

och låter stillheten komma

alla sysslor, strävan och måsten

vilar nu som trygga sovande barn.

Då infinner sig ett stilla djup

och samtidigt en oanad rymd

spänningar rinner av som ljumt

och ljuvligt vatten 

En obeskrivlig glädje

ekar tyst i den klara vackra natten.




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-10-04 20:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den som upplevt
sitter med
och nickar stilla

här hämtas
aningar
av tillståndet
in i texten

Gott!
2009-10-06

  sulimaa
Då är det härligt att leva ....fin text!
2009-10-05

  noname_realmind
En oanad rymd... Vackert!
2009-10-04

  walborg
Vilken nattbön just vid denna timma - varmt och innerligt tack för denna fina text som jag tar till mig nu i kväll.
2009-10-04

  poetryGirl
jättefint
2009-10-04

    johannacaroline
åh, lugnet. det är så vackert!
2009-10-04

  etthjärtaäralltidrött
Oändligt vackert!
2009-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP