Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Krya på dig Anits


Höstrusk 4/10-09

förkylningstider väntar

takdropp både här och där

från stupröret faller droppar

091004




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-04 21:26



Bookmark and Share


  anits VIP
Tack! Honungsvatten och alvedon
ska visst vara medicinen, men det
tycks inte göra mig bättre, får nog
be doktorn om en kur antibiotka,
så kanske det släpper och jag mår
bra igen
2009-10-04
  > Nästa text
< Föregående

sajo