Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En mörk mirage

Bakom hägringar av lyckliga människor i en censurerad värld gömmer jag mig.

Jag ser folk bruka substanser med vaneställande bi effekter,
bieffekter begå sjäviska, onskefulla gärningar mot en mänsklighet.

Jag ser Sjäviska, onskefulla gärningar falla till marken

Jag ser mot marken.

Och ser dig.




Övriga genrer av Dominoeffekt
Läst 194 gånger
Publicerad 2009-10-05 02:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dominoeffekt

Senast publicerade
En mörk mirage
Hopp
* Se alla