Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp

I syner om natten ser jag mig själv

Lycklig

Fri

Orden jag skriver kan inte beskriva.



Du finns där med mig

Du är en del av mig



Natten ger mig den kraft jag behöver

Att orka stå




leva.




Fri vers av Dominoeffekt
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-01 01:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dominoeffekt

Senast publicerade
En mörk mirage
Hopp
* Se alla