Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själar som lyser

Själens skrik kan ej höras, inbäddad i madrass
Två själar kan aldrig finna varan, finns ej karta eller kompass

Men likt fyrtorn kan själar lysa, så att skeppsjälar hittar viken
Men nu kan man ock navigera med GPS tekniken.




Fri vers av Knickedick
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-05 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick