Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


meningslösa ord

en stund av sinnesfrid
en stund att skörda det jag sått
njuta av min kunskaps frukt




Fri vers av BaraOrd
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-05 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd