Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillhetens hand

Stillhetens hand

för dig till främande land

bortom tidens tand

När tankar och känslor lagt sig

som dy på botten och vattnet

slutligen blivit kristallklart rent

kan man bara vara

i harmoni med livet 

och världen

ja här är den..............

 

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-05 21:38



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
Som förut, ett leende sprider sig. Från dig till den som möter dina ord.
2009-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP