Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Still wondering about crazy things during the night


På fjortonhundratalet...






...hade beethoven varit
väldigt länge ofödd redan
liksom jimi hendrix och en drös andra
nu så avlidna hjältar...

...man kan undra över
om man har varit ofödd
längre 'tid', än man sedan
kommer att vara död...




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-05 23:43



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
'födda poeters sällskap'
att beblanda sig med?
2009-10-06

  Gunwale VIP
Kanske finns det "döda charader" där borta?
2009-10-06

  ospray
oj vilken fundering...
finns det något svar tro..???
2009-10-06

  Catharina Edin VIP
Svår fråga där - det är ju evighet åt båda håll - hm -
2009-10-06
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP