Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(om man säger någonting tillräckligt många gånger blir det sant: jag glömmer dig nu)

Det skulle varit vi mot världen

vi borde aldrig ha ställts

inför varandra

likt speglar i en spegelsal

borde ha givit upp för länge sen

som drömmar utan ett huvud

borde halshuggits av egna händer

och du borde malts ner till barndomssplitter

i en kartong på vinden

aldrig fått den oförtjänta chansen

att växa upp

för barn har inte sex

barn

våldtar

inte

...




Fri vers av Plaster_Poetry
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-06 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Plaster_Poetry
Plaster_Poetry