Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
åsikter mm


tryck---frihet?


/längre ner:/












åsiktsfrihet
kan nog betyda
vad skit som helst;

men egentligen inte




Fri vers av helmuth kanudl
Läst 173 gånger
Publicerad 2009-10-06 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

helmuth kanudl
helmuth kanudl