Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara så, när man lever ett hårt liv. Att se det ljusa i tillvaron trots att man är kantstött.


Fantastiskt underbart vad livet kan göra

Fantastiskt, vad underbart

Solen sken idag

Färgade himlen röd

Förvandlande markens frost

till gnistrande diamanter

Fantastiskt vad livet kan ge

Gråten har för längesen tagit slut

Men mitt hjärta gråter än

Det glömmer nog aldrig

att det kränkts

En gång kanske

En dag så

Vill jag bli hel igen

Vara kvinna av idag

Utan att sörja det du gav

Misstron till andra

livet gav mig

Att lita på någon alls

 

Blir nog svårt för mig

 

 




Övriga genrer av Helena Larsdotter Kuhmunen
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-06 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helena Larsdotter Kuhmunen
Helena Larsdotter Kuhmunen