Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonstans

Någonstans där tiden inte finns
Just där evighet möter evighet
träffas vi något ögonblick ibland

Jag drunknar villigt i känslan
Av helhet och fulländning
som din närhet fyller mig med

Förs bort av känslostormars
irrgångar och hamnar på den plats
som kallas nuet

Där dricker jag törstigt
av den kärlek som du ger
Fyller mig villigt

Och tilllåter mig att njuta
av stunden
när våra själar möts

På den plats
Där inget annat finns
Än oändlig kärlek




Fri vers av Helena Larsdotter Kuhmunen
Läst 268 gånger
Publicerad 2010-01-27 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helena Larsdotter Kuhmunen
Helena Larsdotter Kuhmunen