Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag stannade vid en rastplats imorse


6/10 2009

frostnupen rödklöver

somrig rastplats ligger öde

hör ljud av vinterdäck




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-06 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo