Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset i mörker

Tillsammans skapar mörkret

och den fladdrande ljuslågan

en trollbindande stämning.

Ljuv är känslan av mys

i mörkerlys.

Kylan gör att värmen

uppskattas högre.

Njut av motsatskombinationerna

som bildar helheten

och mjukar upp stelheten.

Njutbara kliv fulla av liv.

 

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-06 22:58



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Vackert är det när ljus och mörker båda får dansa öppet ihop,

när vi inte längre räds varken det enda eller det andra.

dina dikter är vackra och rymmer mycket visdom Nils.

varma applåder!
2009-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP