Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något gjort av glas

Flickan som bar på
något gjort av glas

Hon gick under
För att det som är skört och vackert
måste skyddas till varje pris




Fri vers av Sofia Westman
Läst 400 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-06 23:43



Bookmark and Share


  sommarmoln
Så mkt beskrivet i så få ord, jättebra!
2010-02-16

  peter markurth
sensitiv, gillar den mkt
2009-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Sofia Westman
Sofia Westman