Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk om det är (på grund av) en tumör i hjärnan som ligger där och trycker texter på löpande band, att poeten skriver förment intelligenta texter, eller så är det bara som poeten gör sig till... kanske är det bara huvudvärk alltsammans


Något litet som tvivelaktigt





Trots att du är min son
jag är din far
sade gudrun till jesus och log
är vi ändå en och samma tredje person

fan trot
sade lärjungen och tog
sin Mats* ur skolan
den där dagen för 'längesedan'





*Nej, inte du Mats
du får int ta vid dig så...
...det var länge sedan du gick
i skolan och även från




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-07 10:09



Bookmark and Share


  ospray
Kul men dock rätt snurrigt
2009-10-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP