Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text som i och för sig kan intressera även sportintresserade men ändå inte innehåller något för tabellbitare och folk med huvudet fullt av boll o puck


Tipsextra






att ha fördomar
är naturligt
alla har det och det betyder ju bara

att man skapar sig uppfattningar*
innan man blir 'tvungen'
att korrigera dem...



*föreställningar om saker




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-07 10:46



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Hördu - vilken häftig bild - är det du det där - nån av dem -
2009-10-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP