Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
S.k. tankeöverföring..


Tankeblommor

Tänkte ge Dig blommor

men visste inte hur


då våra händer

inte möts

längre


lindade därför in dem

i hjärtepapper

och skickade

dem till

Dig


med den ilsnabba

tankeposten!


och jag tror

att Du fick

dem

hem till Dig


och tog emot

dem.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 241 gånger
Publicerad 2009-10-15 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld