Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag tror som tur är att det finns fler än ett kalhygge i landet som har samma ortsnamn...


Man kan inte lita på folk som sprider skrönor o andra historier






en man som bodde i buschen i afrika flyttade därifrån och till sverige. han väntade på bussen som han visste skulle komma någon dag och tid just den veckan och tog så båt, tåg och till slut flyget.
när han bott cirka ett år i sverige stod han en dag åter vid en busshållplats i en stad i vårt långa land. han visste vilken dag och vilken timme han ville åka och när bussen verkade vara sen sade han till den som stod bredvid honom samtidigt som han såg på klockan 'den där bussen skulle ha varit här för tre minuter sedan, det är ju för jäkligt att de inte kan hålla tiden...

här är en nyare historia

Fredrik:
-Vet du vad fru Reinfeldt säger ibland i sängkammaren?
Klaus:
-I sängkammaren? Kan du släcka ljuset, älskling, jag har huvudvärk...
Fredrik:
-Det kanske hon säger, men jag tänkte mig så här istället...

'Rena lakan? Kanske rent av nya? Vill du fira något eller?'




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-07 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP