Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet som ger visdom

Ge dig friheten

från att tänka om dig själv.

Låt visdomen blomma ut

i den bördiga jorden av frånvaro

från självcentrerade tankar.

 

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-07 20:59



Bookmark and Share


  Miss Mod
"låt visdomen blomma ut" Jättefint skrivet!
2009-10-10

    ej medlem längre
Att ge upp sig
..och inte
2009-10-08

  poetryGirl
mycket vishet här
2009-10-07

  etthjärtaäralltidrött
Den verkliga friheten, vackert målad.
2009-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP